keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Kesää kohti :)

Tätä kirjoittaessa pennut ovat jo 3,5vko! Miten se aika meneekin nopeasti.. Kuukausi vaihtui ja lähellä kesää jo ollaan :)!
Pennut syövät jo hyvin kiinteää ruokaa, ensimmäiset madotuksetkin on takana. Nyt pennut jaksavat jo pysyä pidempään hereillä, sen myötä pentuaitauksen ulkopuoli alkaa kiinnostaa enemmän. Ne ovatkin saaneet jo hieman tallustella kotinsa ulkopuolella. Siiri äitiä alkaa selvästi jo hieman pentujen puhjenneet hampaat kiusaamaan ja on vähentänyt hieman imetyskertoja. Nyt on pennuille nimetkin keksitty :) Paljastetaan ne myöhemmin potrettien kera :)

Tompalla on takana 3 näyttelyä Serbiassa ja tuloksena sieltä tuli 3 x SERT, 2 x VARA-CACIB, 1 x CACIB ja 1 x ROP :) Hienoa TomTom <3 Viestin mukaan Serbiassa on saanut jo hikoilla 30`C lämpötilassa.. Vielä edessä on Lauantaina 1 KV- näyttely Puolassa ja sitten reissaajat suuntaavat kotia kohti.

Kertulla on vuorokaudet jo 57/58 menossa, joten kohta odotellaan lisää pentu-uutisia. Masussa on tuntunut liikettä n 3 pennun verran. Saahan nähdä olenko löytänyt ne oikein :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti