lauantai 7. huhtikuuta 2012

Pentuja

Tänä aamuna heräsin Siiri vieressä, ja neidin ilme oli sen näköinen että tiesin synnytyksen alkavan. Puolen yön aikaan lammöt kävivät pikaisesti alhaalla, joten osasin tätä odottaa. Siiri nukkui rauhassa koko yön ja muutenkin oli todella rauhallinen. Laskin Siirin vielä aamupisulle, mutta poltot alkoivat ilmeisesti olla jo sitä luokkaa, että oli paras ottaa Siiri sisälle. Siiri menikin suoraan pentulaatikkoon ja alkoi petailemaan.

Ensimmäisen pennun ulos saamiseen vierähtikin sitten kaksi tuntia. Hikeä alkoi jo pukata omallekkin otsalle :/ Vaalea soopeli tyttönen syntyi kahdentoista maissa, enkelinä :( :( Painoa tytöllä oli 316g! Mikä on todella paljon. Ilmeisesti tyttö kuoli kun niin pitkään ulos tuleminen kesti.. Miten ihmeessä aina se isoin pentu syntyykin ensimmäisenä?? Tässä vaiheessa alkoikin sitten pukata lisää hikeä otsalle itkun lisäksi.. Siirin edellinen synnytys oli todella nopea ja kaikki 5 pentua oli jo kahdessa tunnissa syntynyt...

Seuraavana syntyi kaksi soopeli poikaa, isoja nekin (265g & 283g). Pojat saivat vierellensä vielä soopeli prinsessan 236g <3. Onneksi kaikki pennut vaikuttavat reippailta ja olivat heti hyvin tissillä kiinni :) Siiri-äippä voi myös hyvin ja hoitaa hienosti lapsiaan. Nyt pidetään peukkuja että tämä trio voi myös tulevina viikkoina paksusti :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti