keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Valvottuja öitä.. ja shetlantilaisten alkuun saattamista

En tiedä mikä vatsuri koiriin iskenyt vai pjaska tuuri kirjaimellisesti.. viime viikolla hoidossa olivat sijoitustyttöni Brandy ja Helmi. Brandy aloitti ripuloinnin toisena yönä.. Siinä meni sitten yö siivotessa ja koiria ulos päästäessä. Onni on kyllä oma piha!
Pari päivää meni ja vuorossa oli Zorro jolla tulikin sitten molemmista päistä.. Onneksi sekin varsin nopeasti ohi. Mutta aina nämä iskee yöllä.. huoh. Viime yönä vuorossa sitten Kerttu.. Toivottavasti kura-ralli loppui tähän..

Mukavampia uutisia sitten onneksi :) Ihana Eetu käväisi perjantaina pikavisiitillä meillä ja jatkoi matkaa lemmenlomalle Hämeenlinnaan Milla sheltin luokse. Pienen harjoittelun jälkeen astutus onnistuikin hyvin ja nyt pidetään peukkuja että pienet sheltit saatiin alulle <3. Iso kiitos Annalle Eetun lainasta ja kuljetuksesta :)

Eetu 3v (Looney Toonie´s Bachelor)  kuva: Taru Rekorius


Kerttu ultrattiin lauantaina tiineksi ja neidin masussa näkyi n. kolme pientä palleroa joilla kaikilla sydämet sykki hienosti <3 Olin kyllä jo jokusen päivän tuota ennen arvellut että tiineenä neiti taitaa olla. Ruoka ei ollut maistunut juurikaan viimeisen viikon aikana. Ja pojat olivat kovasti kiinnostuneet neidin peräpäästä..
Sulhona Kertulla oli aivan ihana hurmuri Oliver <3 Nadan omistama trikki uros jenkeistä. Suuri ihastukseni Oliveriin johtuu varmasti osittain siitäkin, että se on aivan kuin meidän TomTom, mutta trikki turkilla :) Kovin pojat muistuttavat toisiaan! Kertun pentujen pitäisi syntyä toukokuun alussa vko18 lopulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti