perjantai 14. syyskuuta 2012

Pitkästä aikaa....

Huh, kesä meni ja vierähti hurjan nopeasti! Ja jäi tämä blogikin päivittämättä. Nyt yritetään taas ryhdistäytyä ;). Heinäkuussa vietettiin minun ja Arton häitä <3 Sukunimi siis vaihtui ja uusi s.posti on nyt käytössä: anne.rautelin(at)gmail.com. Häiden jälkeen sitten lomailtiinkin reilu pari viikkoa Thaimaan kuumudessa.

Kevään/Kesän pennut ovat kasvaneet jo hurjasti ja muuttaneet uusiin koteihinsa. Muutamat innokkaat pian pääsevätkin kokeilemaan pentunäytelmiä :)

Itselle jäi yhteisomistukseen urospentu "Aldo" LT Hot Lover, joka asuu Sarin luona Yokotai kennelissä, melkein naapurissa :)

Aldo 10vko, kuva: Saija Tuomi

Näyttely rintamalla upeita uutisia toivat Looney Toonie´s Boogie Woogie "Tiitu", joka keräsi vara-sertiä, sertiä ja cacibia. Sekä Looney Toonie´s Evening Star "Koru" joka puolestaan kesän aikan oli mm. RYP-2 ja sai Suomesta Sertin sekä Virosta junnusertin. Hirmuisesti Onnea Saija ja Koru <3 Sekä Kati ja Tiitu <3

Koru   kuva: Saija Tuomi

Tiitu  kuva: Petri Eklund

Näytelmäkehissä kävivät myös Selma (Siniketun Serenella), joka oli hienosti Luumäellä PN2 saaden vara-sertin. Zorroa sakotettin koosta oikein huolella ja sai T:n. Elsa (Delightful Breeze Fulfilled Dream) samaisessa näytelmässä JUN ERI1 ja edellisenä päivänä Mäntyharjulla JUN EH1.

Elsa

selma

Synttärijuhlia on ollut enemmänkin lähiaikoina  :) Kerttu ja C-sisarukset täyttivät elokuun lopussa kaksi vuotta. Syyskuun alussa TomTom 5 vuotta, Zorro ja  E-kasvatit vuoden :) Ja ensi viikolla 17.9 F-pennut saavuttavat jo myös vuoden iän, huh! Onnea kaikille ihanille karvaisille kavereille tasapuolisesti <3

4 kommenttia:

  1. Thaimaa on ihana paikka,olen nähnyt livenä koiriasi..joskus ajelleennakin siellä päin. Kyllä koirat sydämen vievät ja ihmisetkin voisivat ottaa mallia,,ovat aina ystävällisiä ja vastassa häntää heiluttaen.

    VastaaPoista
  2. On outoa kennel toimintaa,jos ei voi kommentoida...?..Täytyy ottaa puheeksi

    VastaaPoista
  3. Onneksi näitä sun ihanuuksia näkee täältä kuitenkin.

    VastaaPoista